CHAKRATRÄDGÅRDEN

Vedic Art

penslar och färger till kursen Vedic Art

Tvådagars Grund/fortsättningskurs med Anna Carlén

INSTÄLLD Lörd sön 8-9/7 -2023

Vill du komma i kontakt med din kreativitet och skaparglädje?

Vedic Art är målarkursen som uppmuntrar dig att släppa på alla prestationskrav och utveckla ditt unika personliga uttryck. Du får måla fritt i din egen takt och låta din inneboende skaparkraft blomma.

Vi leker med färg och inspireras av praktiska övningar. Du kommer i kontakt med din inre vägledning och skaparglädje. Metoden inom Vedic Art används för att väcka skaparlusten hos både nybörjare och erfarna konstnärer. Vedic Art är en modern svensk metod utarbetad av konstnären Curt Källman. Den består av 17 principer med verktyg som motverkar prestationskrav och kan hjälpa till att lösa upp kreativa blockeringar.

Kursupplägg:

Under tre kurshelger går vi igenom de 17 principerna. Det går bra att delta en enstaka helg för att pröva på och komma igång med ditt måleri. Du får personlig handledning på din väg genom principerna.

Material:
På kursen målar vi med akrylfärg. Du tar med eget målarmaterial eller använder mitt målarbord med akrylfärger/penslar och lite annat material för 200 kr/dag. Duk finns att köpa till bra pris. Alla bör ta med sig anteckningsblock och penna. Alla deltagare får tillgång till staffli eller så målar du vid ett bord om du hellre vill det. Förslag på målarmaterial om du väljer att ta med själv:
4-5 Pannåer alt. målardukar i den storlek som tilltalar dig. Akrylfärger, välj dina favoriter. Penslar i olika storlekar

Anna_blomma

Lärare:
Anna Carlén från AnnaBlomma
Genom åren har jag fascinerats av hur de olika principerna hjälpt mig släppa kreativa blockeringar och våga uttrycka mig på målarduken. För mig ger Vedic Art skaparglädje, energi och inre harmoni. Som din lärare vill jag stötta dig i din personliga utveckling, där Vedic Arts principer ger dig en vägledning genom livet och en ökad självinsikt.
Utöver målarkurser arbetar jag med olika former av personlig utveckling. Jag är Diplomerad Psykosyntesterapeut och har även gått ett år med Inre och yttre ledarskap på Psykosyntesinstitutet i Göteborg. Jag är även utbildad Familjekonstellatör och har en lång erfarenhet av att leda och coacha i förändringsarbete inom industrin.

Praktisk information:
Tvådagars kurs Lördag, söndag  Kl. 10-16 båda dagarna. I kursen ingår lättare lunch & fika varje dag samt frukt. Ta gärna med papper, penna och vattenflaska samt kläder efter väder.

Investering:
2395 kr för 2 dagar, 1dag 1495kr.

Anmäl dig genom att betala in 995kr för att hålla din plats se mer info i bokningsvillkor. Anmälan och betalning sker till Anna

Vill du veta mer om kursen ringer du mig Anna på 070-7770414