CHAKRATRÄDGÅRDEN

Kurser & Retreats

kurs i chakraträdgården
kvinna med orange klänning slår på en trumma

Ett par gånger i månaden hålls meditationcirkel med olika teman. Meditationerna är vägledda med trumma, klangskålar eller annat som sällskap. Inga förkunskaper krävs. Vi sitter ofta i biodomen men så fort det blir väder så sitter vi ute i trädgården där det passar bäst. Titta in i Kalendarium så hoppas jag att vi ses under året.

sol som lyser genom träd

En kraftfull workshop som öppnar upp nya syn och tankesätt om ditt liv. Din och andras plats. Allas rätt att höra till och balansen mellan givande och tagande. Systemiska familjekonstellationer är ett energiarbete som läker och helar generationer.

fötter i en ljung

Detta är bland det mest exklusiva du kan göra för dig själv. Kom och var med på någon av Bara Vara dagarna, Tyst retreat eller boka din alldeles egna stund i Chakraträdgårdens hållande miljö. Här kan du landa, jorda dig och få återhämtning.

bild på vildkvinnor

Vill du möta den vilda och känn hennes styrkor, följa din längtan och upplev hennes flöde, där kreativitet och skapande är tillgängligt? 

Längtar du efter en djupare gemenskap med systrar i väven och vill lära känna dig djupare och våga vara mer dig själv? Då är Väck din vildkvinna något för dig och vill du fördjupa dig ännu mer så planeras Vildkvinnans år.

Susanne Byström &  Annika Larsson är med dig under dagen