CHAKRATRÄDGÅRDEN

Kurser & Retreats

kurs i chakraträdgården
kvinna med orange klänning slår på en trumma

Ett par gånger i månaden hålls meditationcirkel med olika teman. Meditationerna är vägledda med trumma, klangskålar eller annat som sällskap. Inga förkunskaper krävs. Vi sitter ofta i biodomen men så fort det blir väder så sitter vi ute i trädgården där det passar bäst. Titta in i Kalendarium så hoppas jag att vi ses under året.

sol som lyser genom träd

En kraftfull workshop som öppnar upp nya syn och tankesätt om ditt liv. Din och andras plats. Allas rätt att höra till och balansen mellan givande och tagande. Systemiska familjekonstellationer är ett energiarbete som läker och helar generationer.

fötter i en ljung

Detta är bland det mest exklusiva du kan göra för dig själv. Kom och var med på någon av Bara Vara dagarna, Tyst retreat eller boka din alldeles egna stund i Chakraträdgårdens hållande miljö. Här kan du landa, jorda dig och få återhämtning.

bild på vildkvinnor

Vill du möta den vilda och känn hennes styrkor, följa din längtan och upplev hennes flöde, där kreativitet och skapande är tillgängligt? 

Längtar du efter en djupare gemenskap med systrar i väven och vill lära känna dig djupare och våga vara mer dig själv? Då är Väck din vildkvinna något för dig och vill du fördjupa dig ännu mer så planeras Vildkvinnans år.

Susanne Byström &  Annika Larsson är med dig under dagen

personer som gör feldenkrais och klangskålar
”När du vet vad du gör kan du göra vad du vill”
Vill du uppleva din kropp mer medvetet och närvarande är detta ett riktigt bra tillfälle. Vi kommer meditera med hjälp av klangskålarnas ljud och vibrationer och ha två lektioner feldenkrais. Dagen ger dig djup avslappning och en ökad medvetenhet om din kropp och hur du rör dig. Du kan upptäcka muskler som du inte visste fanns.  
 
Dagens ledare är Feldenkraispedagogen
Laila Wiberg & Annika Larsson
kvinna som kular

Välkommen till en kraftfull tvådagars kurs där din unika röst är i fokus!

Genom enkla och effektfulla övningar letar du dig fram till kärnan i din röst och hittar luftflöde, klang och kraft. Vi kular och ropar tillsammans, i mindre grupper och även solistiskt om du vill. Lär dig grunden i denna speciella ropteknik där rösten ljuder starkt i ett kraftfullt uttryck. Kursen ger dig konkreta övningar för att du sedan ska kunna fortsätta utforska och praktisera kulning på egen hand. Utveckla din röst och få den låta som du vill!

Kurser planeras med Karin Ericsson Back för 2024

penslar och färger till kursen Vedic Art

Vill du komma i kontakt med din kreativitet och skaparglädje?

Vedic Art är målarkursen som uppmuntrar dig att släppa på alla prestationskrav och utveckla ditt unika personliga uttryck. Du får måla fritt i din egen takt och låta din inneboende skaparkraft blomma. Vi leker med färg och inspireras av praktiska övningar. Du kommer i kontakt med din inre vägledning och skaparglädje.

Anna Carlén på AnnaBlomma- personlig utveckling är din lärare under denna kursen