CHAKRATRÄDGÅRDEN

Prova på meditation

Prova på meditation! olika tekniker 
 
Det finns många olika sätt att meditera på och alla sätt passar inte alla. Dessa tillfällen är avsedda för dig som aldrig testat att meditera men funderar, för dig som provat men gett upp, för dig som mediterar men vill prova några andra tekniker och för dig som bara är nyfiken.
 
Under dagen går vi igenom olika tekniker för att meditera. Det kan vara andning, mantra, vägledd meditation, mala, visualisering, klangskålar, trumma, rörelse, jordning, mindfullness (trådlöpning) och pulsmeditation allt utifrån grupp och tid.
 
Meditationens syfte är att stilla sinnet och med hjälp av olika verktyg och träning så kommer vi dit. Mindfullness är en del av meditationen och hjälper oss att upptäcka och lära känna oss själva än mer.
Med humor och lättsamhet avdramatiserar vi eventuella prestationskrav.
På cirklarna uppmuntrar jag alltid att ha med penna o papper för att kunna skriva ner det du får till dig. Jag vill att du ska få lära känna ditt eget symbolspråk och våga lita på din intuition. Vi delar våra upplevelser i cirkeln och det hålls inom cirkeln. Det är aldrig ett tvång att man måste dela men jag uppmuntrar det för oftast kan våra egna budskap, tankar och insikter även hjälpa andra. Välkommen att ta din plats i cirkeln.
 
Praktisk information: 
Vid fint väder kommer vi även vara ute så ta med kläder efter väder. 
 
Investering:
750 kr och du ta med egen lunch jag bjuder på fika
anmälningsavgift 450kr se mer info i bokningsvillkor. Du anmäler dig via sms eller samtal till mig. Minimum 5 personer max 15. 
Med kärlek Annika 
 
”Jag känner mig lugnare, lite tryggare och i gemenskap. det är ju fantastiskt! Det gav mycket att testa olika tekniker. Tack för inspirationen!”
Ellinor
 
”Det var lättsamt, enkelt, känslosamt, starkt, givande, lugnande, intressant, roligt och kärleksfullt”
Timmy