CHAKRATRÄDGÅRDEN

Retreat

Detta kan vara bland det lyxigaste och mest givande i hela livet. Ett privat retreat, att få vara själv en stund med sina egna tankar, känslor och med möjlighet att uttrycka dem fritt.

Skrika, vråla, springa runt naken och bete sig så galen som man ibland känner sig  eller bara ligga tyst stilla, helst stilla med kroppen mot jorden och bara andas, titta på molnen, vila i hängmattorna, skriva, sjunga eller sova.

Här får du skogsbad naturligt och kan låta vardagens stress och oro rinna av dig.

Jag har själv då jag bodde i stan känt en sådan längtan att jag nästan gått sönder inombords efter en plats där jag hade kunnat skrika eller bara vara helt själv , allt för att slippa tänka på “vad andra kanske tänker”

Den platsen är idag Chakraträdgården och här får du använda trädgården för ditt högsta bästa, meditation, yoga, i tystnad, springandes naken, vrålandes eller sovandes.

Du kan även boka samtal med mig, skapa individuellt utformade kurser eller klangskålsmassage (vilket bokas separat då det inte ingår i baspriset)

 

fötter i en ljung

Praktisk information:
Lättare alternativ och stärkande lunch och fika ingår vilket innebär att du behöver boka och betala din retreat senast fyra dagar innan planerad vistelse. Trädgården är tillgänglig för egen retreat på vardagar efter överenskommelse, helgerna är ofta uppbokade för workshops och kurser.

Dagen anpassas efter dina önskemål och du har trädgården och tillhörande utrymme för dig själv/er själva. Att kunna skräddarsy din upplevelse utifrån vart du befinner dig i livet och vad du kan behöva just nu är givande, sant och läkande. 

Investering: 
Baspris: 2900kr/pers/dag. kl.10-15. Om du vill lägga till samtal, massage, personligt utformade kurser etc. kostar det 500kr/h.

Känner du för att förlänga din vistelse fylla på med extra energier, vila under stjärnorna och sova över i något av trädgårdens rum så är retreattiden kl. 15-20 och du betalar till 2200kr/natt och du får en hälsofrämjande Medical Medium inspirerad frukost.

Se mer info i bokningsvillkor. 

För företag: Vid intresse av retreat kontakta mig direkt för att utforma paket som passar just er och offert.