CHAKRATRÄDGÅRDEN

Retreat

Detta kan vara bland det lyxigaste och mest givande i hela livet. Ett privat retreat, att få vara själv en stund med sina egna tankar, känslor och med möjlighet att uttrycka dem fritt.

Skrika, vråla, springa runt naken och bete sig så galen som man ibland känner sig  eller bara ligga tyst, helt stilla med kroppen mot jorden och bara andas, titta på molnen, vila i hängmattorna, njuta av elden i tipin, skriva, sjunga eller sova.

Här får du skogsbada naturligt och kan låta vardagens stress och oro rinna av dig.

Jag har själv då jag bodde i stan känt en sådan längtan att jag nästan gått sönder inombords efter en plats där jag hade kunnat skrika eller bara vara helt själv , allt för att slippa tänka på ”vad andra kanske tänker”

Den platsen är idag Chakraträdgården och här får du använda trädgården för ditt högsta bästa, meditation, yoga, i tystnad, springandes naken, vrålandes eller sovandes.

Du kan även boka samtal med mig, skapa individuellt utformade kurser eller klangmassage (vilket bokas separat då det inte ingår i baspriset)

 

20220923_105436

Praktisk information:
Välgörande alternativ och stärkande lunch och fika ingår vilket innebär att du behöver boka och betala din retreat senast fyra dagar innan planerad vistelse. Du får även ved till eldning i tipin och en guidad visning av trädgården.

Trädgården är tillgänglig för egen retreat på vardagar efter överenskommelse, helgerna är ofta uppbokade för workshops och kurser.

Dagen anpassas efter dina önskemål och du har trädgården och tillhörande utrymme för dig själv. Att kunna skräddarsy din upplevelse utifrån vart du befinner dig i livet och vad du kan behöva just nu är givande och läkande. 

 Investering: 

Baspris: 

3000kr per person upp till 2 personer.

2000kr per person upp till 3 personer.

1500kr per person upp till 4 personer.

Tiden: kl.10-15. Inklusive lunch, fika och en meditativ visning av trädgården. Om du vill lägga till samtal, massage, personligt utformade kurser etc. kostar det 350kr/h.

Vill du vara på retreat med övernattning för att fylla på med extra energier, vila under stjärnorna och sova över i något av trädgårdens rum så är retreattiden kl. 17-9 (utcheckning kl. 9 nästkommande dag) du betalar till 2500kr/natt upp till 2 personer  exkl. baspriset

Lättare middag på kvällen och en hälsofrämjande Medical Medium inspirerad frukost dagen efter.

Se mer info i bokningsvillkor. 

 

För företag: Vid intresse av retreat kontakta mig direkt för att utforma paket som passar just 

 

 

 

 

 

 

 

Medical medium inspirerad frukost med frukt och bär