CHAKRATRÄDGÅRDEN

Klangmassage

20210622_112509

Djupt avslappnande Klangmassage med ett kortare samtal vid första tillfället ca 90 min efterkommande behandlingar ca 60 min. 

Klangskålarna ställs på din kropp (du har kläderna på dig) Vibrationerna som skapas när jag slår på skålarna går ner på cellnivå och vibrerar loss spänningar och blockeringar så att livsenergin kan flöda lättare. Ljudet är djupt avslappnande.

Det sänker blodtrycket och sätter fart på lymfsystemet.  Du kanske känner dig stressad, har ont eller är spänd eller bara vill ge dig lite egen kärlek och tid för att vila en stund.  Den här behandlingen är väldigt välgörande vid stress, om du varit utbränd eller är uppe i varv. 

Jag arbetar intuitivt med energin, lägger in dina intentioner för stunden, hjälper till att släppa och balansera så att det blir en djup avslappning och ett stöd för kroppens egen läkande förmåga. Under den här stunden får du möjlighet att möta minnen, känslor kopplade till de olika chakrana eller så får du en behagligt vilsam stund.

Om du vill förstärka behandlingen så har du möjlighet att boka behandling i något av chakrarummen under sommarsäsongen i trädgården, då behöver du boka och betala två dagar innan så jag hinner förbereda annars går det att boka massage i röda eller blå huset.

750kr för första tillfället och vid bokning av fler behandlingar inom 2 månader 600kr, du bokar tid genom att ringa mig

Jag tar emot friskvårdsbidrag via Epassi och vill du ge bort ett presentkort till någon eller önska till dig själv så ordnar jag det

rothuset massage