CHAKRATRÄDGÅRDEN

Klangmassage

20210622_112509

Djupt avslappnande Klangmassage första besöket 90 min. efterkommande behandlingar räkna 60-90 min

Jag arbetar intuitivt med energin, lägger in dina intentioner för stunden, hjälper till att släppa och balansera så att det blir en djup avslappning och ett stöd för kroppens egen läkande förmåga. Under den här stunden får du möjlighet att möta minnen, känslor kopplade till de olika chakrana eller så får du en behagligt vilsam stund. Vill du ha vägledd meditation under tiden så säg till.

Om du vill förstärka behandlingen så har du möjlighet att boka behandling i något av chakrarummen under sommarsäsongen i trädgården, då behöver du boka och betala två dagar innan så jag hinner förbereda annars går det att boka massage i röda eller blå huset.

Hur det går till: Klangskålarna ställs på din kropp (du har kläderna på dig) Vibrationerna som skapas när jag slår på skålarna går ner på cellnivå och vibrerar loss spänningar och blockeringar så att livsenergin kan flöda lättare. Ljudet är djupt avslappnande.

Det sänker blodtrycket och sätter fart på lymfsystemet.  Du kanske känner dig stressad, har ont eller är spänd eller bara vill ge dig lite egen kärlek och tid för att vila en stund.  Den här behandlingen är väldigt välgörande vid stress, om du varit utbränd eller är uppe i varv. 

850kr, du bokar tid genom att ringa mig  

From 1/4 2024 går det endast att boka kvälls eller helgtider

Vill du ge bort ett presentkort till någon eller önska till dig själv så ordnar jag de

rothuset massage

”Kroppen svarar på behandlingen. Jag känner hur det släpper. Pendlar mellan sorg och glädje. Tack för värdefull läkning”                                               LiseLotte Bengtsson

”Annika gör underverk med hela sin närvaro när hon leder mig igenom klangmassagen. På ett mjukt och själsligt sätt får hon mig att känna mig trygg och i harmoni lång tid efteråt”                         Charlotte Botin