CHAKRATRÄDGÅRDEN

Chakrameditationer

I den ayurvediska holistiska synen på människan så framhävs sju chakran- spiraler/hjul som drar energin in och ut genom kroppens olika energinivåer. De har alla olika åldrar, frekvenser, färger, känslor, energier, toner och organ knutna till sig och de hjälper pranan -livskraften att flöda harmoniskt och friskt runt i våra kroppar och får oss att må bra. 

Meditationerna fokuserar på ett chakra per tillfälle. Allt för att du ska kunna känna, uppleva, fokusera och frigöra eventuella blockeringar och låta chakrat snurra lättare. Minnen, färger och känslor kan komma upp men i det hållna spacet i cirkeln är du trygg.

Jag använder olika redskap  i meditationerna som vägledning, visualisering, trumman, klangskålar, mantran och rörelser utifrån det chakra som vi arbetar med.

Vill du lära dig att balansera dig själv eller lära dig mer om chakran så hoppas jag att vi ses i cirkeln. Tillfällena hittar du under Kalendarium och du anmäler dig direkt till mig via sms eller samtal.

”Fantastiskt fin och rofylld plats för meditation under utmärkt guidning av Annika. Möjligheten att få närvara i den vackra Chakraträdgården med biodomen och tipin samt höra klangskålarna och trumman ljuda är en prioritet . Rekommenderas Varmt ”

Eva Stark

20220528_094927