CHAKRATRÄDGÅRDEN

Kafé

Chakraträdgårdens Alternativa Trädgårdskafé är bokat till Lördag & Söndag 2-3/7-2022

Vi planerar en helg men vid stor efterfrågan blir det kanske två. För att fika mer medvetet på alla plan och med alla sinnen och dimensioner.

Vi använder så långt det går härodlat, ekologiska råvaror och alltid fritt från gluten, ägg, mjölk och vitt socker. 

Det mesta är veganskt.

thumbnail_20210621_173715
grönskassoppa med sallad

Meny 2022

Menyn är ännu ej satt. Något speciellt du är sugen på? Skicka ett tips via mejlen

 

Kaffe & Te ingår alltid
kr per person

 

rawfood kaka
rawfood kaka

I sällskap på högst åtta personer/bord kan du ta del av trädgården och njuta till fullo av en god frukost eller lunch med smaskig dessert under ett par timmar. 

Platsbokningen ser till att det aldrig blir ”för många” i trädgården på en och samma gång. Ni kommer därför lättare kunna uppleva trädgården i sin rätta anda och utan trängsel njuta av skönheten och lugnet.

Vill du även ta del av klangmeditationen i trädgården så tar du med liggunderlag och bokar din plats i samband med bordsbokningen. Tiderna för klangmeditationen är kl. 9-9.30, 12-12.30 & 15-15.30

Sittningarna är kl.10-12, 13-15 & 16-18

Meddela eventuella allergier i god tid så vi hinner förbereda alternativ

Ni bokar bord genom att ringa mig och berättar vilken meny, vilket rum ni vill sitta i och vilken av de 3 sittningarna. Du betalar in 200kr i reservationskostnad som sedan dras av på priset när ni kommer.

Varmt Välkomna med er bokning!

English: Are you visting Sweden and Halland/Varberg then welcome to the Chakragarden´s alternative Summer café 2022, Please contact me here for booking and questions. It is always free from gluten, egg, milk, white sugar and it is almost  always vegan. Rawfood alternative is available.9