CHAKRATRÄDGÅRDEN

Kulning

kvinna som kular

Tvådagars KULNINGSKURS med KARIN ERICSSON BACK

Planerad kulningskurs i Chakraträdgården  till 2024!

Karin håller kurs på Äskhults by i Frillesås våren 2023. se hennes hemsida.

Välkommen till en kraftfull tvådagars kurs där din unika röst är i fokus!

Genom enkla och effektfulla övningar letar vi oss fram till kärnan i våra röster och hittar luftflöde, klang och kraft. Vi kular och ropar tillsammans, i mindre grupper och även solistiskt om du vill. Lär dig grunden i denna speciella ropteknik där rösten ljuder starkt i ett kraftfullt uttryck.

Kursen ger dig konkreta övningar för att du sedan ska kunna fortsätta utforska och praktisera kulning på egen hand. Utveckla din röst och få den låta som du vill!

Inga förkunskaper krävs, bara lust till att använda din röst. Även du som kulat förut har stort utbyte av kursen då vi inspireras av varann och skillnaderna i våra röster och uttryck. Utlärning sker på gehör, inga noter eller textblad används, det är lyssna och sedan härma som gäller. Du får också lära dig några vallvisor med den speciella tonskalan som är karaktäristisk för kulning och rop. Glädje, sång, rop och kulning i skön förenin

Karin Ericsson kursledare i Kulning

Kursledar:
Karin Ericsson Back är yrkesverksam sångerska och folkmusiker. Med en gedigen musiker- och pedagogutbildning från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm har hon byggt upp en bred plattform där hon arbetar mångfacetterat med scenframträdanden, musikkomposition, sång; kulningskurser, röstyoga och kördirigering. Här kan du läsa mer om Karin.

Praktisk information:
2 dagar kl.10-16 båda dagarna. Ta gärna med något att anteckna på och inspelningsmöjlighet, t ex. mobiltelefon. Max antal platser är 10, minimum 6 pers.

Vi kommer hålla till i Chakraträdgården omgiven av naturen och ta oss till  någon av alla sjöar som finns  för att uppleva resonansen av våra rösters kraft. Lättare lunch och fika samt frukt serveras på plats båda dagarna. Meddela eventuella allergier i god tid.

Investering:
Anmälningsavgiften på 995kr betalas in för att hålla din plats, resterande summa senast 2 veckor innan kurstillfället.se mer info i bokningsvillkor. Du anmäler dig via sms eller samtal till mig.

Behöver du boende så kontakta KG Sleepover eller Strömmared B&B som ligger ca 10-15 min från Chakraträdgårde

 

”Så rolig kurs! Att få använda rösten, eller hela kroppen, att ta plats och att våga. Känner mig glad i hela kroppen och stor tacksamhet.” 

Åsa

”Du är en mycket bra pedagog Karin och jag har känt mig så trygg och glad trots att kulning är okänd mark för mig.”

Anna-Lena