CHAKRATRÄDGÅRDEN

Feldenkrais & klangskålar

Ingen planerad workshop 2023, hör av dig vid intresse. Grupper kan ordnas
 
”När du vet vad du gör kan du göra vad du vill”
Vill du uppleva din kropp mer medvetet och närvarande är detta ett riktigt bra tillfälle. Vi kommer meditera med hjälp av klangskålarnas ljud och vibrationer och ha två lektioner feldenkrais.
Feldenkrais är medvetenhet genom rörelse
(ATM awareness through movement) och den bidrar till att du kan bli fri från värk, bli rörligare och gladare.
Klangskålarna ger djup avslappning och ljudet och vibrationerna hjälper till att sätta fart på lymfsystemet som hjälper till att rena och hela vår kropp. Det är jag Annika är som står för klangskålarna.
Laila kursledare i Feldenkrais
Lärare:
Laila Wiberg är auktoriserad feldenkraispedagog, hon kommer att ge två lektioner  i feldenkrais där du gör upprepade mjuka rörelser som hon guidar dig igenom. Allt för att du på ett medvetet och närvarande sätt kan öka din insikt om kroppen.
Hon är en inkännande och mjuk person med stor erfarenhet av feldenkrais,  medveten närvaro och hennes lugn och tydlighet kommer hjälpa dig att lära känna din kropp än mer.
Praktisk information:
Ingen planerad workshop 2023 Kl. 10-15.  
Där lättare, god lunch och fika ingår. Ta gärna med vatten. Begränsat antal platser. Minimum 4 max 8 personer.
Investering:
1350kr/person varav anmälningsavgift 750 kr se mer info i bokningsvillkor. Du anmäler dig via sms eller samtal till mig.
Varmt Välkommen!
Laila och Annika

” Mitt första besök på Chakraträdgården var ett möte med Annika och Laila som delade med sig av sina kunskaper om kropp och själ. En varm och trygg atmosfär möttes jag av i det vackra rummet på ovanvåningen. En underbar god ,smakrik måltid serverades i kärlek och ingick i priset”

Mia Hasselberg